Senarai Tutorial

Read More Button

Untuk tutorial cara nak install read more button pada blog, refer di sini ye. Berikut beberapa read more button yang boleh anda pilih. Just copy url button yang disediakan:


http://img810.imageshack.us/img810/9164/readmorerainbow.png


http://img823.imageshack.us/img823/7318/readmorepinkblack.png


http://img88.imageshack.us/img88/4597/readmorepurpleblue.png


http://img28.imageshack.us/img28/5989/readmorepinkwhite.png


http://img97.imageshack.us/img97/5011/readmoreblue.png


http://img193.imageshack.us/img193/7492/readmoreblack.png


http://img220.imageshack.us/img220/1725/readmoregreen.png


http://img823.imageshack.us/img823/5470/readmorepink.png


http://img412.imageshack.us/img412/7315/27170680.png


http://img100.imageshack.us/img100/4641/55997688.png


http://img850.imageshack.us/img850/7259/93789459.png


http://img861.imageshack.us/img861/4052/43082527.png


http://img40.imageshack.us/img40/3784/43423111.png



Special:
wOoWW...!!!!!
dia dicabar untuk SENYAP...
Lawak kot tengok laki hilang kemachoan diorang dalam keadaan macam ini...!!!!
watch a movie...


Sharing is caring ^_^

5 komen budak comel:

The destiny is for us said...

Err Pasrtu nak paste kat mane O.o?

Jombinabelog said...

@The destiny is for us refer tutorial ni http://jombinabelog.blogspot.com/2011/12/letak-read-more-pada-setiap-post.html :)

Ermalina said...

kalau template tu already buat read more, then kita nk buang balik mcm mana?

Jombinabelog said...

@Ermalina kena buang kod read more tersebut pada edit html..depends pada template yang anda pakai, lain template lain pattern kodnya

dayana said...

dah dapat..tq:))) hepi sngt slpas bhmpas pulas..haha..btw..cm ne eh nak buat menu bar kat header cam HOME, CONTACT US DAN LAIN2 LAGI...kat mne tutorial nyer eh

Copyright© All Rights Reserved Jombinabelog.blogspot.com